Hírek

2022. 01. 19., Szerda, 11:47 Támogatás elektromos teherszállító kerékpárok beszerzésére

Kiírták az "Elektromos rásegítésű teherszállító kerékpár (e-cargo) vásárlásának támogatása" című pályázati felhívást, melynek keretében önkormányzatok, cégek, gazdasági társaságok és civil szervezetek nyújthatnak be támogatási kérelmet elektromos teherszállító kerékpár beszerzésére.

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tett közzé, melynek célja a vissza nem térítendő támogatás nyújtása az ecargo kerékpárok beszerzéséhez a városi térségekben szállítási tevékenységet, vagy gyakori utazásokat igénylő szolgáltatást végző cégek, gazdasági társaságok, önkormányzatok, valamint civil szervezetek részére. Cél, hogy a gépjármű használattal szemben alternatívát nyújtva javítsa a városi térségek mobilitását, segítse az e-cargo kerékpárok terjedését a városi logisztikában.

forrás: https://www.onkormanyzatiklub.hu/palyazatok/18270-elektromos-teherszallito-kerekparok-beszerzesere-igenyelheto-tamogatas

Utolsó módosítás dátuma: 2024. 03. 28. 00:19

up