Hirdetmények

2021. 10. 26., Kedd, 12:29 Fordított ádventi naptár

A múlt század eleje óta sok családban hagyomány az adventi kalendárium készítése. A naptár megkönnyíti a várakozás idejét az ablakocskák kinyitásával, az ott elrejtett apró ajándékok felfedezésével. A „megtalálónak” nagy örömöt ad.

A tavalyi évtől hagyomány teremtés céljából a Kapolyi Közös Önkormányzati Hivatal valamennyi munkatársa és a Közös Hivatalhoz tartozó óvodák, iskolák, alapszolgáltatási központ  munkatársai fordított ádventi naptárt készítenek. A fordított ádventi naptárból nem kivenni kell, hanem beletenni. Minden nap kerül bele valami, ami segítséget jelent a rászoruló családnak, vagy egyedül élő embernek. Igyekszünk olyasmivel megtölteni a „kalendáriumot”, amely hasznos, örömet okoz és nem romlandó.

Az idén több ember kérésére és javaslatára kibővítjük az adományozók körét. Szívesen várjuk adományaikat, felajánlásaikat a települések önkormányzati hivatalaiban, ügyfélfogadási időben 2021. november 2 és 2021. december 10-e között.

Adjál akkor is, ha kevés van neked is, adjál akkor is,ha neked is szükséged lenne rá, adjál akkor is, ha neked nem adnak, adjál akkor is, ha  a szavaknál többre van szükség-

és közben észrevétlenül a reménység embere leszel.” (Pál Feri atya)

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2024. 07. 25. 00:11

up