Hírek

2020. 04. 24., Péntek, 07:32 www.termeloikosar.hu – online segítség a vásárlóknak

Tájékoztatni szeretnénk, hogy a koronavírus terjedése miatt kialakult helyzet, a korlátozó illetve megelőző intézkedések miatt, az agrárszektor piaci lehetőségei beszűkültek, a piacok bezárása következtében a termelők részben vagy egészében elveszítették termékeik piacát.

A fenti negatív tendenciák megállítása és a piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat bevonásával egy internetes platform elindításával kívánja segíteni hosszútávon az értékesítést.

Az erre a célra kialakított felület a https://www.termeloikosar.hu/ oldalon már elérhető!

Ezen az oldalon, az eladni szándékozó termelők jelentkezését várják, akik így a vásárlókkal kapcsolatba tudnak kerülni és értékesíteni tudják termékeiket. A vásárlók térképen, illetve egy kifejezetten erre a célra kialakított tematikus felületen válogathatnak a termelők és a termékek között. A platform használata teljesen ingyenes és az igényekhez igazítva, folyamatosan fejlesztik.

A regisztrációban, és minden egyéb más kérdésben a Somogy megyei területi felelőse tud segíteni, tájékoztatást nyújtani.

 

Elérhetőségek:

Név:      Nedevics Tamás László

Telefonszám:     +36 30/470-9506

E-mail cím:         nedevics.tamas.laszlo@hoi.hu

Utolsó módosítás dátuma: 2024. 03. 28. 00:19

up